Beoordelingen

Beoordelingen

4.8 Great

984 beoordelingen

Filteren op beoordeling

819

152

8

4

1

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • K

    Kees

    Dec 3, 2022

    Prettig en goed geknipt

  • Paul v.

    Dec 3, 2022

    Heerlijk om weer geknipt en geschoren de deur uit te lopen!

  • LO

    Leroy O.

    Nov 29, 2022

    Gewoon de beste heren kapper van zoetermeer. En de enigste man die aan me baard mag komen.

  • ET

    Edwin T.

    Nov 26, 2022

    Goed geknipt, geweldige sfeer!

  • Marianna G.

    Nov 24, 2022

    Mijn zoontje hier voor de tweede keer laten knippen. Lieve kapster, ze weet wat ze doet. Erg tevreden.

  • B

    Barry

    Nov 17, 2022

    Prima kapsalon, snel geholpen

  • Vincent K.

    Nov 16, 2022

    Altijd goed!

  • Martin H.

    Nov 15, 2022

    Altijd gezellig!

  • Paul v.

    Nov 12, 2022

    Heerlijk, ik kan er weer tegenaan

  • PT

    Peter T.

    Nov 11, 2022

    Weer top!

  • JN

    Jurian N.

    Nov 10, 2022

    Geweldig goed geknipt en een zeer gezellige kapper!

  • Leo v.

    Nov 8, 2022

    Zoals altijd: gezellig en goed geholpen.

  • M

    Marco

    Nov 4, 2022

    Ze nemen echt de tijd voor je, ik vond het een fijne kappers ervaring. Ze hebben er een vaste klant bij.

    John Knipsalon Oosterheemplein

    John Knipsalon Oosterheemplein

    Hi Marco! Leuk dat je er was en tot de volgende keer!👍👍 Ps. Nog excuses voor het oponthoud bij de kassa

    4e november 2022 17:59

  • Gert-jan W.

    Nov 2, 2022

    Netjes geknipt, vriendelijk personeel.

  • Rick k.

    Oct 22, 2022

    Kom er regelmatig, gezellige sfeer , professionele baard behandeling en zeer vriendelijk personeel. 10/10 recommended

    John Knipsalon Oosterheemplein

    John Knipsalon Oosterheemplein

    Thanks Rick! Tot snel! 👊

    4e november 2022 18:00

  • MB

    Michael B.

    Oct 21, 2022

    Fijne sfeer en goed geknipt, toppie 👍🏼

  • Frank K.

    Oct 20, 2022

    Leuke tent; aardige dame die goed kan knippen.

  • Jeff K.

    Oct 19, 2022

    Best in town

  • JV

    john v.

    Oct 19, 2022

    Net zoals de voorgaande keren ;-) weer helemaal goed !

  • Danny R.

    Oct 18, 2022

    Weer perfect geschoren 👌🏼😊

  • JR

    Johan R.

    Oct 15, 2022

    Geweldige start vd dag !

  • Jeroen B.

    Oct 8, 2022

    Ondertussen een vertrouwd adres, elk bezoek èn resultaat top in orde; professionaliteit en gezelligheid gaan hier hand in hand, met een uitstekende bak koffie.

  • Jos N.

    Oct 6, 2022

    Was weer prima

  • EV

    Erik v.

    Oct 5, 2022

    Zoals altijd, heel erg tevreden! Dankjewel voor de knipbeurt en het aanvullende advies achteraf.

  • EM

    Elwin M.

    Oct 5, 2022

    Weer helemaal netjes!

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder