Beoordelingen

Beoordelingen

5.0 Great

99 beoordelingen

Filteren op beoordeling

96

3

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • Ulla G.

    Dec 5, 2022

    Altijd supervriendelijk, gezellige babbel maar vooral professioneel werk!!!

  • JW

    Jessie W.

    Dec 1, 2022

    Het is altijd heerlijk ontspannen bij Annouk. Zij zorgt perfect voor mijn me-time momentjes!

  • S

    Sandra

    Dec 1, 2022

    Anouk doet het fantastisch goed, genieten in een mooie rustgevende omgeving, top! Enorm van genoten en meteen een nieuwe afspraak gemaakt. Tot binnenkort

  • Jelisa K.

    Nov 29, 2022

    Beste facial ooit!

  • SS

    Sandra S.

    Nov 28, 2022

    Mijn eerste ervaring in een beautysalon, Ik heb vooral genoten. Het was top gedaan! Bedankt.

  • NT

    Nele T.

    Nov 17, 2022

    Zalige babbel en super fijne tips en tricks! Dankjewel voor de behandelingen 😍☺️

  • MK

    Mariola K.

    Nov 17, 2022

    Geweldig en een super vriendelijke vrouw !!!!

    Annouk Wouters

    Annouk Wouters

    Wat lief! dankjewel. 😍

    17e november 2022 15:08

  • AD

    Anne-Sophie D.

    Nov 7, 2022

    Super gezellig en mooi zaakje! Heel tevreden van mijn nageltjes en suuuuper lekker geurtje van geurstokjes gekocht😍

  • IL

    Ine L.

    Nov 7, 2022

    Ook al was mijn bezoekje vandaag kort, toch echt van genoten. Ga altijd heel tevreden terug naar huis. 🥰

    Annouk Wouters

    Annouk Wouters

    Oh hoe lief Ine, dankjewel! 🥰

    8e november 2022 15:22

  • HS

    Hilde S.

    Oct 24, 2022

    Vriendelijk onthaal, top behandeling !

  • Cindy S.

    Oct 21, 2022

    Wat heb ik weer een zalige voetjes na mijn afspraak. Dank je Annouk

  • A

    Annick

    Oct 17, 2022

    echt top, zaaaaaalig

  • SE

    sofie e.

    Oct 15, 2022

    Top gelaatsverzorging van Anouck gehad! 😍

  • P

    Peggy

    Oct 14, 2022

    mooi gedaan ,en voel me goed in u salon

  • Wendy S.

    Oct 14, 2022

    KeiSuperLieveVriendelijke meid! Kent haar job!! x op x tevreden!!!

  • AV

    Anneleen V.

    Oct 13, 2022

    Ik was weer helemaal ontspannen toen ik buitenkwam!

  • JK

    Jessie K.

    Sep 28, 2022

    Lieve Annouk, Mijn afspraak vandaag was als een geschenk uit de hemel ! Erg mooi hoe jij jezelf wegcijfert om het je klanten naar hun zin te maken! Bedankt om mij vandaag weer met open armen te ontvangen! Doe zo voort, dikke knuffel Jess

  • NT

    Nele T.

    Sep 26, 2022

    Altijd fijne babbel en zalige zachte voeten achteraf! Dankjewel!

  • HS

    Hilde S.

    Sep 23, 2022

    Professioneel en heel vriendelijk, aangename omgeving om eventjes tot rust te komen

  • YV

    Yana V.

    Sep 21, 2022

    Ik voelde me meteen op mijn gemak. Laura gaf een hele goede indruk! Ze nam rustig de tijd om de volledige behandeling te doen! Hopelijk snel resultaat 😊

  • Paulien S.

    Sep 13, 2022

    Ik kijk er nu al naar uit om terug naar Hermosa te mogen gaan. Annouk geeft je een gerust gevoel waardoor je dubbel zo goed van je behandeling kan genieten. Dit samen met een leuke babbel!🤩 Top-aanrader!!😍

  • IL

    Ingrid L.

    Sep 13, 2022

    Het was zalig 👍🏻👍🏻👍🏻

  • Maddy B.

    Sep 2, 2022

    Super genoten van een zalige gelaatsverzorging.

  • CM

    Cathy M.

    Aug 16, 2022

    super mooi in het nieuwe pand... en annouk doet haar job vol passie

  • SG

    Salma G.

    Aug 2, 2022

    G-E-W-E-L-D-G Super!!!♡♡

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder