Beoordelingen

Beoordelingen

4.9 Great

85 beoordelingen

Filteren op beoordeling

77

7

0

0

1

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • Anneke d.

    Dec 7, 2022

    Zeer goede snit en brushing!!!

    Dermedi - Hair&Beautypoint A&C

    Dermedi - Hair&Beautypoint A&C

    Dank je wel Mvg, Carine

    8e december 2022 14:52

  • Sandra D.

    Nov 19, 2022

    Had mijn haar laten opsteken en heb zoveel leuke complimenten gekregen dat het supermooi gedaan was

    wim van der plas

    wim van der plas

    Dank je wel Mvg, Carine

    23e november 2022 08:53

  • AP

    Alida p.

    Nov 16, 2022

    Mevrouw wist precies hoe ik het graag geknipt zag, prima afwerking en prijs, dik in orde

    wim van der plas

    wim van der plas

    Dank je wel Mvg, Carine

    17e november 2022 13:54

  • LV

    Lut V.

    Nov 12, 2022

    Mooie snit en vaste brushing die ervoor zorgt dat mijn haar een 4-tal dagen het uitzicht bewaart alsof ik pas van de kapper kom!

  • HC

    Hilda C.

    Nov 12, 2022

    Heel vriendelijk!

  • R

    Rita

    Nov 9, 2022

    Steeds super tevreden.

  • A

    Anonymous

    Oct 28, 2022

    Wat lang moeten wachten.

  • T

    TONIA

    Oct 22, 2022

    Super dank u

  • M

    Marilyne

    Oct 22, 2022

    Heeeeeeel Heeeeeeel goed en Vriendelijk ontvangen door Wim. Ik voelde me echt belangrijk en heb ook goede raden ook meegekregen.

  • Els V.

    Oct 22, 2022

    Vriendelijk en goed advies

  • H

    Henny

    Oct 8, 2022

    geweldig heel lekker behandeld groetjes willy

  • GD

    gilli d.

    Oct 7, 2022

    superlieve mensen; geweldige service en prachtig resultaat.

  • R

    Rita

    Sep 21, 2022

    Super tevreden

    Dermedi - Hair&Beautypoint A&C

    Dermedi - Hair&Beautypoint A&C

    Bedankt Rita😀😍 Groetjes, Carine

    22e september 2022 11:18

  • KD

    Kirsten D.

    Sep 9, 2022

    Goed advies en perfecte service

  • LV

    Lut V.

    Aug 5, 2022

    Knappe snit, geweldige brushing!!!

  • NG

    Nancy G.

    Jul 15, 2022

    Carine knipt je haren zoals gewenst, ze doet steeds haar uiterste best ! Wim geeft je raad in de Aveda produkten, top team, altijd vriendelijk :) !

  • HC

    Hilda C.

    Jun 18, 2022

    Vriendelijke mensen.

  • Viviane C.

    May 5, 2022

    Vorige keer waren snit en kleur perfect, nu was alles zo mogelijk nog beter. Alweer met een big smile naar buiten gegaan! Dank, Carine en Wim!

  • Jeanine V.

    Jan 12, 2022

    Perfect geknipt.

  • BV

    Birgit V.

    Oct 30, 2021

    Zoals altijd tot in de puntjes verzorgd :-)

  • KC

    Kirsten C.

    Jul 24, 2021

    Zalige gelaatsbehandeling gekregen met een deskundige en zeer duidelijke huidanalyse. Ik kreeg meer uitleg over de gebruikte producten en wat mijn huid nu echt nodig heeft om terug volledig tot zijn recht te komen. Mijn huid voelt fris aan en lijkt minder vermoeid. Dat alles gecombineerd met de vriendelijkheid van iedereen die bij Hair & Beautypoint werkt, maakt dat ik me helemaal op mijn gemak voelde en zeker nog terug zal gaan!

  • LV

    Lut V.

    Jul 23, 2021

    Prima snit en geweldige brushing!

  • Lies V.

    Jul 16, 2021

    Een aanrader! Heel vriendelijke mensen, nemen ook echt tijd voor hun klanten. Ik was er voor een gelaatsverzorging en kwam buiten als herboren.

  • Sonja C.

    Jun 4, 2021

    Zoals gewoonlijk uitstekend gekapt 😀 Bedankt Carine

  • Els V.

    May 8, 2021

    Vlotte service, goed opeenvolgend werk van collega’s. Mooi gekleurd en geknipt!

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder