Beoordelingen

Beoordelingen

4.8 Great

22 beoordelingen

Filteren op beoordeling

18

4

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • S

    Shanna

    Jan 6, 2023

    Super!!

  • R

    Ram

    Jan 6, 2023

    Op advies van een vriendin bij Bi Beauti terecht gekomen voor een lashlift behandeling en ben heel goed geholpen door Mellisa. Mijn wimpers kunnen de komende tijd alle feestjes aan op het eiland en ik kom graag terug! Heel blij! Danki!

  • R

    robin

    Jan 6, 2023

    Melissa stelde me erg op m’n gemak tijdens de behandeling, heel fijn! En ben onwijs blij met m’n lippen! Ze zijn voller maar het ziet er nog steeds natuurlijk uit! Helemaal happy!!

  • S

    shari

    Jan 6, 2023

    Zo blij weer met m’n wenkbrauwen. De Hybrid brows-behandeling is echt een aanrader. Melissa is een topper, thanks voor de fijne behandeling.

  • M

    Marijke

    Dec 12, 2022

    Super goed geholpen ben heel erg blij met het resultaat Melissa heeft mijn wenkbrauwen en mijn lippen gedaan dankjewel

  • Monique R.

    Dec 12, 2022

    Melissa is duidelijk in haar uitleg en heeft al mijn vragen beantwoord. Heb vertrouwen in een mooi eindresultaat!

  • R

    Ram

    Oct 20, 2022

    Wat ben ik ontzettend tevreden met mijn lashlift. Mijn hangende wimpers zijn voorzien van een mooie krul en heb meteen een frisse blik. Bi Beauti ik kom graag terug en heel attent het glaasje water, thanks!

  • S

    shari

    Oct 20, 2022

    Wenkbrauwen zien er weer strak en verzorgd uit. Thanks Lavita!

  • J

    Jenny

    Oct 20, 2022

    Super bedankt heel blij mee. Kom zeker weer terug

  • R

    robin

    Oct 20, 2022

    Hele fijne sfeer bij Bi Beauti en ben onwijs blij met het resultaat van de lashlift! Danki Lavita!!

  • J

    Jeanine

    Oct 5, 2022

    Jullie werken heel zorgvuldig en nemen echt de tijd voor je klant. Ik ben heel blij met het resultaat!

    Bibi Caudron

    Bibi Caudron

    Hey Jeanine, dank je wel voor je review! 😊

    19e oktober 2022 14:01

  • MS

    Maria S.

    Sep 10, 2022

    Very comfortable and cozy atmosphere. The master was very professional and did amazing job! Definitely will recommend my friends and come back myself again. Awesome experience!! Thank you Bibeauti!

  • RH

    Rowenda H.

    Jun 13, 2022

    Mega fijn geholpen! En super blij met het resultaat.

  • DR

    Debbie R.

    Aug 2, 2021

    Was super gezellig😁

  • KA

    Kaïa A.

    Jul 13, 2021

    Een fijne ervaring! Goed resultaat en gezellig praatje, ik kom binnenkort terug!

  • NB

    Nykea B.

    Dec 14, 2022

  • HB

    Helma B.

    Dec 6, 2022

  • SK

    Sanneke K.

    Oct 26, 2022

  • MB

    Melissa B.

    Oct 19, 2022

    Bi Beauti Curaçao

    Bi Beauti Curaçao

    Dank je wel voor je review!

    20e oktober 2022 12:24

  • S

    Suzanne

    Oct 19, 2022

    Bi Beauti Curaçao

    Bi Beauti Curaçao

    Dank je wel voor je review 🙌

    20e oktober 2022 12:25

  • DV

    Deborah V.

    Sep 27, 2021

  • JC

    Jurani C.

    Jul 12, 2021

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder