Anmeldelser

Anmeldelser

5.0 Great

32 reviews

Filtrer efter bedømmelse

32

0

0

0

0

Bedømmelser, som du kan stole på

Alle vores bedømmelser er fra ægte kunder, som har besøgt stedet

  • RT

    Rikke T.

    dec. 21, 2022

    Rigtig god behandling og rådgivning :-)

    Hudplejen

    Hudplejen

    Mange tak!

    21. december 2022 13:07

  • M

    Maia

    dec. 17, 2022

    I’m extremely grateful! It’s absolutely amazing every time!

    Hudplejen

    Hudplejen

    Mange tak! :)

    21. december 2022 13:07

  • Павлина Б.

    dec. 3, 2022

    Every time excellent results. I love it .

    Hudplejen

    Hudplejen

    Mange tak!

    21. december 2022 13:07

  • Павлина Б.

    jun. 18, 2022

    Altid god service . Fantastiske resultater.

  • Gratsiela Z.

    mar. 30, 2022

    Bedste i byen!!!!!

  • Павлина Б.

    feb. 5, 2022

    Jeg er meget glad og tilfreds med Hudplejen service . Det blev brugt altid høj kvalitet ansigt produkter. Fantastisk resultater.

  • Павлина Б.

    apr. 10, 2021

    I love to be there . Nice place, very good cosmetologist Petrova .

  • PK

    Pavlina K.

    dec. 19, 2020

    Perfekt service, behagelig atmosfære og kompetent og professionel holdning! Selv efter den første procedure, og resultaterne er tilgængelige! Tusind tak! Jeg anbefaler det!

  • PK

    Pavlina K.

    dec. 5, 2020

    Perfekt service, behagelig atmosfære og kompetent og professionel holdning! Selv efter den første procedure, og resultaterne er tilgængelige! Tusind tak! Jeg anbefaler det!

  • Kristiin S.

    nov. 30, 2020

    Lyubov is the best cosmetologist I have ever known! She is focused rather on HELPING than on EARNING. I am a customer of hers just a few months but could see a huge result and my skin is very thankful for that!

  • Павлина Б.

    nov. 15, 2020

    Jeg anbefaler Hudplejen , Lyubov Petrova til alle ,der har lyst til at blive behandlet af høj kvalificeret kosmetolog. Jeg er meget tilfreds med service og resultater.

  • YA

    Yusnyu A.

    nov. 14, 2020

    Den bedste rådgivning i livet!!!

  • Валентина П.

    okt. 12, 2020

    🔝

  • Павлина Б.

    okt. 12, 2020

    Dejligt beauty salon, meget venlig personal og dygtig kosmetolog. Jeg er glad for.

  • Валентина П.

    jul. 20, 2020

    🔝🔝🔝

  • M

    Maia

    jan. 7, 2023

  • Margarita M.

    nov. 8, 2022

  • Margarita M.

    nov. 5, 2022

  • Margarita M.

    okt. 29, 2022

  • Kristina P.

    sep. 17, 2022

  • MB

    MALI B.

    aug. 30, 2022

  • Павлина Б.

    apr. 29, 2022

  • IM

    Inge Bendix M.

    mar. 19, 2022

  • Kristiin S.

    okt. 25, 2021

  • Kristiin S.

    aug. 27, 2021

We use cookies to improve your experience and monitor website traffic. Cookie policy