Reviews

Reviews

5.0 Great

103 ratings

Filter by rating

98

5

0

0

0

Reviews you can trust

All our ratings are from genuine customers, following verified visits

  • Tracy F.

    Oct 19, 2021

  • SS

    Sally S.

    Oct 14, 2021

  • MK

    Mancy K.

    Oct 7, 2021

  • KK

    Kally K.

    Oct 7, 2021

    除咗解釋返Inbody之外,仲解答咗好多問題 最後仲有不停咁問我仲有啲咩想問 而且完全冇hard sell🤣。成個過程一定超過左15分鐘!解釋得好仔細 係見完之後令我明白左而家我現階段要做啲咩 之後會再返嚟!🥰.

  • BS

    Bonnie S.

    Oct 6, 2021

    兩位都好好人好溫柔☺️ Janice好耐心咁解答我嘅問題,又俾左好多advice。希望可以成功突破平台期!.

  • Kai Hang L.

    Oct 2, 2021

  • LH

    Lo H.

    Sep 20, 2021

    好清晰及詳盡的In Body分析,Inbody報告也會給回客人,可以知道自己身體的情況,一直都為身材管理感到煩惱,知道需要吸收多D蛋白質先可以幫助增肌減脂,但腸胃消化功能都不太好,greenutss提供了適合客人的建議方案,並whatsapp客人相關資訊,感覺好Sweet呀!!!.

  • KL

    Kate L.

    Sep 20, 2021

    講解清晰詳細 資料非常實用 😊.

  • Joyce T.

    Sep 20, 2021

    Love it!! Will definitely revisit again!.

  • PK

    Penny K.

    Sep 18, 2021

    fast and nice service!.

  • PC

    Paisley C.

    Sep 17, 2021

    很細心很仔細的分析 除左逐項解釋之外亦會因應個人習慣再比相應意見 很貼心😚.

  • TC

    TIN YAN C.

    Sep 8, 2021

    今次返嚟睇下有無進步。Janice好專業地分析返個結果仲比好多建議去幫我改善同繼續進步!會定期返嚟做test!希望下次會有更多嘅進步!.

  • AC

    Angela C.

    Sep 7, 2021

    It’s a Very detail and sincere consultation. They are giving personalise suggestions and sharing professional opinion for my condition. Highly recommended for others..

  • HW

    Ho Yee W.

    Aug 28, 2021

    個inbody report講解得好清楚,唔止係講數字,會配合返我成個身體狀況去解釋。我蕩失路遲到都冇趕鐘草草幾句算數。仲有埋資料俾我之後跟住食👍🏻.

  • WH

    Wai H.

    Aug 21, 2021

  • Jenna P.

    Aug 17, 2021

    兩位營養師好nice, 好有耐心講解,明明15min consultation 變左半個鐘都好有耐性。希望可以達到我目標啦。thankds~.

  • MT

    Marvin T.

    Aug 14, 2021

    兩位靚女營養師解釋詳盡,絕無hard sell,值得推薦.

  • EM

    Emma M.

    Aug 14, 2021

  • Clio C.

    Aug 12, 2021

    好詳細嘅報告同分析,亦都好針對性咁提供咗好多實質建議😚依家清楚知道自己一日要攝取幾多營養了😌.

  • CL

    Cyrus L.

    Aug 7, 2021

  • Kestrel W.

    Aug 7, 2021

    Janice好nice好好人,好詳細咁分析同 解答我嘅好多嘅問題,又會比到好多意見!雖然話係15分鐘嘅consultation,但傾傾下變左大半個鐘🤣.

  • JN

    Jen N.

    Aug 7, 2021

    Very good nutrition advice based on your situation, also Janice is very friendly and she could answer your questions to the point promptly..

  • Wing Yin Bobo L.

    Aug 7, 2021

    Love u🥺❤️❤️.

  • KL

    K L.

    Aug 7, 2021

    Thank you for the helpful advice! Super informative and clear explanations!! Would definitely come back again:).

  • PK

    Penny K.

    Aug 3, 2021

    詳細講解,如有需要會再book.